sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Neulattu myssy minihiipalla


Neulakinnastekniikalla tehty myssy Pirtin Kehräämön meleeratusta karstavillalangasta (140 tex x 3). Lanka vaihtaa väriä vihertävästä punertavaan ja siniharmaaseen. Minihiippa pään päällä tuo myssyyn häivähdyksen teletappimaista henkeä. :)


3 kommenttia:

Ilona Winebridge kirjoitti...

hauska, poikanikin olisi täsät piposta innoissaan;) munkin täytynee opetella neulakinnastekniikka. mitä arvelet, olisko se mulle helpompaa kuin kutominen, kun minulla on nivelrikon jäykistämät sormet?

Sarvivaara kirjoitti...

Voisihan se neulakinnastekniikka sopiakin paremmin, jos kärsii nivelrikosta. Viiden puikon pitelyn sijaan kun tarvitsee pujotella vain yhtä neulaa. :) Kannattaa kokeilla, sittenhän sen tietää. Itsellä on neulakinnastekniikka ainakin parempi niskalle. Ei tule jumeja samalla tavalla kuin neuloessa.

Ilona Winebridge kirjoitti...

aivan, tuo niskajumikin vaivaa ajoittain. Turun keskiaika tapahtumassa katselin osaavien naisten neulakintaan pistelyä, mut en kehdannut kysyä opastusta, kun ol niin paljon väkeä paikalla. aika hyvän käsityksen sain jo katselemallakin, harmittaa vain kun en hoksannut ostaa sitä neulaa! heleää heinäkuuta Sinulle:))